Falunapi emlékek
Tizenöt év negyven fotója

Úgy tűnik nem csak a történelem, de a blogom történései is ismétlik néha önmagukat. Éppen három évvel ezelőtt, 2017-ben úgy kezdtem az egyik bejegyzésemet, ahogyan most is: "a mai napra egy teljesen más bejegyzést szántam, végül az utolsó pillanatban úgy döntöttem, legyen egy kis aktualitása a posztnak." 

Három éve, azért írtam a bejegyzésemet, hogy minél több ember kapjon kedvet a Kenyeri falunapon való részvételhez. Akkor, több mint 1600 alkalommal nézték meg a megosztott fotóimat, amit ide kattintva ismét átlapozhatnak olvasóim. Sajnos ebben az évben sokkal szomorúbb aktualitása van bejegyzésemnek: a COVID-19 névvel ellátott vírus. Minden tervünk, minden előkészület, minden várakozás egyszeriben bizonytalanná vált, életünkben a legfontosabb helyre a saját egészségünk megőrzése került. Ezért döntöttem úgy, hogy az idén elmaradt Kenyeri falunapra emlékezve, az előző 15 év falunapjain készült képeiből osztok meg negyven fotót emlékezésként, és bízva a jövő évi folytatásban. Kérem, tartsanak velem a Kenyeri falunapok képes emlékeit lapozgatva.

Pörneczi Tamás 

2020. augusztus

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kenyeri.blog.hu/api/trackback/id/tr1316138016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Magamról

Ebben a blogban igyekszem a múlt és jelen különleges, értékes pillanatait felidézni, korabeli fotókkal és dokumentumokkal, hogy megmaradjon a jövő Kenyerit szeretőinek is. Kérem, tartsanak velem! Pörneczi Tamás (kenyeri@mobile.hu)

süti beállítások módosítása