Falunap lesz minálunk...

A mai napra egy teljesen más bejegyzést szántam. Végül az utolsó pillanatban úgy döntöttem, legyen egy kis aktualitása a posztnak. 

Ezen a hétvégén, talán sokan döntenek úgy, hogy szabaddá teszik magukat és részt vesznek a Kenyeri falunapon. Ugyan a régi krónikákban nyoma sincs ilyen ünnepnek, de amióta 15-20 éve elkezdődtek a "falunapok", talán még a hagyományos búcsúnál is több embert vonzanak. Több, mint 25 éve készítek fotókat falunkról, többek között a falunapokról is. Ma a 14 évvel ezelőtti, 2003. augusztus 30-án megrendezett Kenyeri falunapon készült fotóimból szeretnék megosztani 16 fotót, két galériába rendezve, csak úgy, kommentár nélkül...

A bejegyzés trackback címe:

https://kenyeri.blog.hu/api/trackback/id/tr3412777852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Magamról

Ebben a blogban igyekszem a múlt és jelen különleges, értékes pillanatait felidézni, korabeli fotókkal és dokumentumokkal, hogy megmaradjon a jövő Kenyerit szeretőinek is. Kérem, tartsanak velem! Pörneczi Tamás (kenyeri@mobile.hu)

süti beállítások módosítása