Információk a blogról

Ebben a blogban igyekszem a múlt és jelen különleges, értékes pillanatait megemlíteni, felidézni egy-egy fotóval, emlékképpel, dokumentummal, hogy megmaradjon a jövő Kenyerit szeretőinek is.

Gyerekkoromban, egy-egy komolyabb megfázás vagy betegség unalmas óráiban gyakran vettem elő a nagy kartondobozt, amiben megsárgult fotók sorakoztak olyan elődeimről, akiket csak elbeszélésekből ismerhettem. A fotók egy olyan korba vittek vissza, amit soha sem ismertem ugyan, de egy idő után mégis úgy tűnt, mint ha magam is megéltem volna a megörökített eseményeket. Biztosan sokaknál van odahaza egy ilyen réges-régi kartondoboz a saját családjának emlékeivel és talán egy régvolt Kenyeri fotóival is, amit szívesen megosztanék az oldalon, hogy mások is gyönyörködhessenek benne.

Ehhez kérek segítséget mindenkitől! Szívesen megosztanék az oldalon akár régi fotókat, videókat, dokumentumokat a faluról, egy-egy érdekes eseményről vagy akár emlékezetes történeteket a faluval kapcsolatban.

Aki segíteni tud ebben, az kérem keressen a következő e-mail címen: kenyeri@mobile.hu

Előre is megköszönök minden segítséget.

Pörneczi Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenyeri.blog.hu/api/trackback/id/tr3912365891

Magamról

Ebben a blogban igyekszem a múlt és jelen különleges, értékes pillanatait felidézni, korabeli fotókkal és dokumentumokkal, hogy megmaradjon a jövő Kenyerit szeretőinek is. Kérem, tartsanak velem! Pörneczi Tamás (kenyeri@mobile.hu)

süti beállítások módosítása