Köszönet

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt két hétben bármilyen módon segítettek egy régvolt Kenyeri megismerésében adatokkal, dokumentumokkal, fotókkal, akár személyesen, akár szüleimen keresztül. Szinte hihetetlen, hogy a Királykút történetében szereplő hét hölgy egyike jelentkezett és fotókat is küldött a családjáról, az épületekről és a Király-kútról is. Külön köszönöm Peller Istvánné Horváth Editnek, Kovács Gábornénak, Németh Tibornénak, Pál Károlynénak, Kiss Matildnak, Dobos Józsefnének, Lakatos Tibornak, Nemes Jenőnének, Pörneczi Lászlónénak, özv. Horváth Józsefnének, Hencz Jenőnek, Horváth Sándornak és Klárinak, Horváth Imrénének, Svedics Lászlónénak, Horváth Józsefné Mariska néninek, Hencz Jenőnek, Szabó Józsefnének, Gyurák Antalnénak, Csihar Györgynek, Virág Bélának és szüleimnek, hogy előkeresték és rendelkezésemre bocsájtották a régi családi fotóikat. Elnézést, ha valakit kihagytam volna...

kenyeri_szeles_utcakep.jpg

Megígérhetem, hogy a fotók és dokumentumok szépen sorban felkerülnek majd ide a blogra. Bízom abban, hogy sokaknál vannak még hasonló "kincsek", amiket szívesen megosztanának velem és mindazokkal, akik kíváncsiak ennek a kis falunak a múltjára. 

Köszönöm mindannyiuk segítségét!

Pörneczi Tamás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kenyeri.blog.hu/api/trackback/id/tr9512415621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Magamról

Ebben a blogban igyekszem a múlt és jelen különleges, értékes pillanatait felidézni, korabeli fotókkal és dokumentumokkal, hogy megmaradjon a jövő Kenyerit szeretőinek is. Kérem, tartsanak velem! Pörneczi Tamás (kenyeri@mobile.hu)

süti beállítások módosítása