Üdvözöllek

Minden település sok-sok értékekkel rendelkezik, melyek az idő múlásával lassan elveszhetnek vagy az ismeretlenségbe merülhetnek anélkül, hogy tudtunk volna róluk. Ezért rendkívül fontos, hogy múltunk és jelenünk értékeit meg tudjuk őrizni a ma élő és jövő nemzedék részére. De nem csak az képviselhet értéket, ami megfakult, megkoptatta az idő, hanem az is, ami a jelen része, amiből kevés van, ami különleges, vagy ami számunkra, Kenyerihez valamilyen módon kötődők számára, fontos lehet.

Ebben a blogban igyekszem majd a múlt és jelen különleges, értékes pillanatait megemlíteni, felidézni egy-egy fotóval, emlékképpel, hogy megmaradjon a jövő Kenyerit szeretőinek is.

Ehhez kérek segítséget mindenkitől! Szívesen megosztanék az oldalon akár régi fotókat, dokumentumokat a faluról, egy-egy érdekes eseményről vagy akár emlékezetes történeteket a faluval kapcsolatban. Aki segíteni tud ebben, az kérem keressen a következő e-mail címen:

kenyeri@mobile.hu

Előre is megköszönök minden segítséget.

uj_tanacshaz_1961-ben_epult_0_83mft.jpgA fotón az 1961 évben épült új Tanácsház épülete, ami 830 000 Forintból valósult meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://kenyeri.blog.hu/api/trackback/id/tr912343271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Magamról

Ebben a blogban igyekszem a múlt és jelen különleges, értékes pillanatait felidézni, korabeli fotókkal és dokumentumokkal, hogy megmaradjon a jövő Kenyerit szeretőinek is. Kérem, tartsanak velem! Pörneczi Tamás (kenyeri@mobile.hu)

süti beállítások módosítása